Geschiedenis

Met zijn ervaring als vrachtwagenchauffeur droomde Bruno Meersman ervan om een distributienetwerk op te starten. In 1986 werd die droom realiteit, weliswaar kleinschalig met slechts één vrachtwagen. Vier jaar later werd het bedrijfje omgevormd tot een b.v.b.a. In 2013 beschikt Transport Bruno Meersman b.v.b.a. over dertig vrachtvoertuigen van bestelwagens tot trekker - oplegger. Voor elk soort vervoer het geschikte voertuig.

De chauffeurs en de klanten van het bedrijf zijn de beste mond aan mond reclamebezorgers. Transport Bruno Meersman b.v.b.a. is de specialist van pakketjes tot pallet, van distributie en van op- en overslag. Met een belangrijk platform in Luxemburg en Nederland staat men ook garant voor een snelle levering in deze landen. Voor de distributie geldt de slogan: “Vandaag faxen of mailen, morgen ophalen en overmorgen leveren”.

Voor alle grote zendingen wordt er na overleg met de klant voor een passende oplossing gezorgd. Voor bedrijven die niet of over onvoldoende stockageruimte beschikken biedt Transport Bruno Meersman b.v.b.a. eveneens een geschikte oplossing. Voor op– en overslag werd een nieuw groot magazijn in de industriezone Eigenlopark te St-Niklaas in gebruik genomen. De sterkste troeven van Transport Bruno Meersman b.v.b.a. zijn ongetwijfeld de bijzonder scherpe prijzen. Elke chauffeur is uitgerust met een GSM, dat maakt een rechtstreeks contact mogelijk tussen transporteur, chauffeur en klant. Zeker in geval van problemen onderweg is dat een belangrijke troef. Transport Bruno Meersman b.v.b.a in volle expansie werkt als één grote familie waardoor men een perfecte klantenservice kan aanbieden. Graag stellen wij ons bedrijf nog uitgebreider voor tijdens een persoonlijk onderhoud waarbij wij kunnen antwoorden op al uw vragen. Door de jaren ervaring durven wij U onze kwaliteitsgerichte service aanprijzen en hopen ook U eerstdaags bij ons klantenbestand te mogen verwelkomen.